פרובולונה ופסטו קיש
פרובולונה ופסטו קיש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון קטוגני זה מגיש 8 . מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 204 קלוריות. אם יש לכם פלפל, חלב, גבינת פרובולונה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קרום העוגה בקירור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות תות פטריוטיות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו ברוקולי ופרובולון קיש, כריכי פסטו עוף ופרובולון, ו Presto Pesto Panini (עם Prosciutto, Provolone & Peppers ) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 218°. הפוך את קרום העוגה כפי שהורה על תיבת עבור עוגה אחת קרום מלא באמצעות צלחת עוגת זכוכית 9 אינץ'.
הסר את הקרום מהתנור; מפזרים 1 כוס גבינת פרובולונה על החלק התחתון של הקרום.
בקערה קטנה, מערבבים פסטו וגבינת פרמזן עד חלקה. בזהירות להפיץ על גבינת פרובולונה.
מפזרים פלפל וגבינת פרובולונה שנותרה.
בקערה גדולה, עם מקציף חוט, להכות ביצים, חלב ומלח עד מעורבב היטב.
אופים 7 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 163°; אופים 15 דקות. כיסוי קצה הקרום עם נייר כסף.
אופים 23 עד 28 דקות יותר או עד סט וסכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
בואו לעמוד במשך 5 דקות לפני ההגשה.