פרובנס פיצה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פיצה Provençal. מנה אחת מכילה 792 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 48 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם בזיליקום, גבינת עיזים, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו פיצה Provencal, Provençal Pot Au Feu, ו Cod Provencal (מתכונים דומים).
הוראות
שלב ראשון 7 מרכיבים במעבד מזון; תהליך עד חלקה.
מניחים את החצי התחתון של הלחם, בצד לחתוך למעלה, על תבנית אפייה (החצי העליון מילואים לשימוש אחר).
מורחים תערובת זית על לחם. מסדרים עוף על לחם; מפזרים גבינה.
אופים ב 450 במשך 10 דקות או עד מחומם.
מניחים 2 כוסות (2 אינץ') חותכים שעועית ירוקה במים רותחים; מבשלים 5 דקות או עד פריך במכרז.
לנקז ולשטוף עם מים קרים; לנקז.
מניחים שעועית בקערה קטנה.
מסננים 1 (6 1/2 אונקיה) צנצנת מושרה לבבות ארטישוק, הזמנת מרינדה. פרוסה דק לבבות ארטישוק; להוסיף שעועית.
הוסף מרינדה שמורה, 1 כף מיץ לימון טרי, 1/4 כפית פלפל שחור, ו 1/8 כפית מלח לקערה; לזרוק מעיל.