תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פיצה Provençal. מנה אחת מכילה 792 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 48 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם בזיליקום, גבינת עיזים, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו פיצה Provencal, Provençal Pot Au Feu, ו Cod Provencal (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
2
שלב ראשון 7 מרכיבים במעבד מזון; תהליך עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
מניחים את החצי התחתון של הלחם, בצד לחתוך למעלה, על תבנית אפייה (החצי העליון מילואים לשימוש אחר).
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
4
מורחים תערובת זית על לחם. מסדרים עוף על לחם; מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
20 עד 25 עלי תרד שלמים
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
בלילת לחם תירס
5
אופים ב 450 במשך 10 דקות או עד מחומם.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
6
מפזרים בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות
7
חותכים ל 4 חתיכות.
1
מניחים 2 כוסות (2 אינץ') חותכים שעועית ירוקה במים רותחים; מבשלים 5 דקות או עד פריך במכרז.