פרובנסלה הליבוט עלום בתנור
תנור עלומה הליבוט Provençale הוא pescatarian ומספק כ 6 מנות. במנה עיקרית זו יש 291 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ממרח אנשובי, פלפל, פירורי לחם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה אדיר. נסו עלילות שיפוצים Provençale, עלילות שיפוצים Provençale, ו Halibut אפוי Provencale (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' עם ספריי בישול.
יוצקים יין לתוך צלחת, ולסדר סטייקים הליבוט בצלחת.
מערבבים את העגבניות ואת 9 המרכיבים הבאים (עגבניות דרך שום) בקערה; מערבבים היטב, וכפית על סטייקים.
אופים ב 350 במשך 35 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מערבבים פירורי לחם, גבינה, ו 1 כפית שמן בקערה; מערבבים היטב.
מפזרים על תערובת עגבניות, ו broil עד פירורים זהובים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Maysaran Arsheen פינו גרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
![Maysara Arsheen פינו גריס]()
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.