פרוגיות פולניות של סבתא
הפרוג'ים הפולניים של סבתא יכולים להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכונים המתאבנים שלך. והוא יספק כ 60 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 90 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. גשו לסופר וקנו מלח, ביצים, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12% מתכונים דומים: העוגיות הפולניות של סבתא, העוף הצלוי בסגנון פולני של סבתא, ו Perogies אספרגוס וברי.
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הקמח והמלח. בקערה נפרדת, לטאטא יחד את החמאה, שמנת חמוצה, ביצים, חלמון ביצה ושמן. מערבבים את החומרים הרטובים לתוך הקמח עד מעורבב היטב. מכסים את הקערה במגבת, ולתת לעמוד במשך 15 עד 20 דקות.
מניחים תפוחי אדמה לתוך סיר, וממלאים עם מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה, ומבשלים עד מכרז, על 15 דקות.
מסננים, ומחית עם גבינה גרוסה ורוטב גבינה בעוד עדיין חם. מתבלים במלח בצל, מלח ופלפל. להפריש להתקרר.
להפריד את בצק perogie לשני כדורים.
מרדדים חתיכה אחת בכל פעם על משטח מקומח קלות עד שהוא דק מספיק כדי לעבוד עם, אבל לא רזה מדי, כך שהוא קורע.
חותכים לתוך מעגלים באמצעות חותך עוגיות, חותך perogie, או זכוכית.
מברשת קצת מים סביב הקצוות של העיגולים, כפית קצת מילוי למרכז. מקפלים את העיגולים לחצי עיגולים, ולחץ לאטום את הקצוות.
מניחים perogies על גיליון עוגיות, להקפיא. לאחר הקפאה, להעביר שקיות אחסון מקפיא או מכולות.
כדי לבשל perogies: להביא סיר גדול של מים מלוחים קלות לרתיחה. זרוק perogies באחד בכל פעם. הם נעשים כאשר הם צפים למעלה. לא להרתיח זמן רב מדי, או שהם יהיו רטובים!