פרומאג' בלאן של Cowgirl Creamery
Fromage Blancשל בוקרת Creamery הוא מנת תוספת צמחונית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 205 קלוריות. לך לחנות ותאסוף את גאל. חלב מפוסטר, מתרבות בלאן, מלח ים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו פרומג'עוגת גבינה לבנה, פרומג'בלאן גלידה, ו פרומג'עוגת גבינה לבנה (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים חלב לתוך 8-עד 10-qt. סיר עם תחתית כבדה ומוסיפים מד חום חלבי.
חלב חום מעל חום בינוני גבוה עד 85, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע חריכה.
הסר מהחום, הסר מדחום, ומפזרים תרבות באופן שווה ככל האפשר על חלב; תן לנוח 10 דקות, ולאחר מכן בעדינות לערבב 1 דקה בכיוון אחד. לדלל rennet ב 2 כפות. מים קרים ויוצקים באופן שווה על כל החלב; מערבבים באותו אופן. לדלל סידן כלוריד ב 2 כפות. מים קרים; יוצקים ומערבבים כפי שעשית את התרבות ואת רנה. מערבבים פעם בכיוון ההפוך כדי לעצור את התנועה של חלב. כיסוי עם cheesecloth; תן לנוח לילה על הדלפק.
תרוקן את הגושים שלך. מצקת קורדס מתוך הסיר לתוך מסננת גדולה, מצופה בעובי כפול של cheesecloth ולהגדיר מעל דלי נקי. כ -10 כוסות מי גבינה יתנקזו לתוך הדלי; להשתמש ריקוטה תוצרת בית (להעביר מי גבינה לקערה במקרר בכל פעם שיש מספיק כדי לאסוף).
מסננים גבינה 6 עד 8 שעות בטמפרטורת החדר, עד הגבינה דומה שמנת חמוצה עבה, גורף ומפנה עם כף מרק כל שעה בערך על מנת לתת את הקוצים להתייבש באופן שווה.
תלבישי את הגושים שלך. הפוך ממז ' בלאן לקערה גדולה ומערבבים בקרם פראש ומלח לפי הטעם. הגבינה מוכנה עכשיו לאכול. זה שומר, מקורר במיכל אטום, עד 1 שבוע.
האספקה הזו אולי נראית קצת מדענית מטורפת, אבל הם קלים לשימוש. מצא themunless אחרת notedat אנשי המשקאות (thebeveragepeople.com או 800/544-1867). הערה חשובה מאוד: להיות נקי בקפדנות בעת ביצוע משטחי cheesesescrub עם סבון אנטיבקטריאלי וכלי להרתיח (מצקת, כפות, וכו'.) במשך 20 דקות לפני השימוש. אתה לא רוצה שחיידקים רעים יתעסקו עם הטוב.
סידן כלוריד: סוג של מלח המסייע לחזק את curds.
Cheesecloth: בד ארוג רופף עבור רירית תבניות גבינה או הצטננות. תמצאו ברוב חנויות המכולת.
עובש ריקוטה: סל ארוג קטן עשוי פלסטיק כיתה מזון; נותן ריקוטה שלך צורה יפה.
Fromage blanc תרבות: נותן גבינה הן טעם ומרקם; נראה הרבה כמו שמרים מיובשים בהקפאה המשמשים לאפייה.
מדחום חלב: בניגוד מדחום ממתקים, מודד טמפרטורות נמוכות מדי. ניתן להחליף מדחום הנקרא מיידית.
רנה צמחונית: גרסה שנוצרה במעבדה של האנזימים הטבעיים המקרישים חלב.