פרוס סטייק Sloppy Johnnies עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 47 גר' של חלבון, 52 גרם של שומן, וסך הכל 841 קלוריות. זה מושלם עבור יום ולנטין. אם יש לך סירופ אגבה, חרדל דיז'ון, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו Bloody Johnnies, סטייק סינטה פרוס, ו סטייק פרוס עם ארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
1
תביא את הסטייקים לטמפרטורת החדר לפני הבישול.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
2
שים אותם בצלחת רדודה ולשפשף את שני הצדדים של הבשר בנדיבות עם שום. מתבלים עם מיורן, רוזמרין, ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
מרז ' ורם
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
טפטוף עם מנה ליברלית של שמן זית כתית אקסטרה ולתת מרינדה במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן
4
מחממים מחבת ברזל יצוק או מחבת גריל גדולה על חום בינוני גבוה. גריל הסטייקים במשך 4 דקות בכל צד עבור מדיום-רייר.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
שרימפס מוקפץ, קלוף
פתיתי ירקות
5
הסר את הסטייקים מן הגריל ללוח חיתוך ולתת לנוח כמה דקות לפני חיתוך דק נגד התבואה.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
פתיתי ירקות
6
בסיר קטן מעל חום בינוני, מוסיפים את מלאי הבשר, קטשופ, שום קצוץ, ווסטרשייר, סוכר חום כהה, חומץ והרבה פלפל שחור, לפי הטעם. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים במשך 20 דקות לרוטב מרושל מושלם. הערה של קוק: נסה את אותו מתכון רוטב על גבי חזה עוף בגריל פרוס דק או ירכיים עבור עוף פרוס מרושל.
מרכיבים שתצטרך
חצי פחית תירס
(בריטניה משתמשת בדומדמניות)
שעועית ירוקה כבושה
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
חבילת בשר חזיר פרוס דק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
7
מגררים את השאלוט לקערה ומוסיפים את החרדל, האגבה או הסוכר וחומץ היין.
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות מרלו עמק אלכסנדר עמק Matanzas קריק. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.