פרוס סטייק Sloppy Johnnies
פרוס סטייק Sloppy Johnnies עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 47 גר' של חלבון, 52 גרם של שומן, וסך הכל 841 קלוריות. זה מושלם עבור יום ולנטין. אם יש לך סירופ אגבה, חרדל דיז'ון, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו Bloody Johnnies, סטייק סינטה פרוס, ו סטייק פרוס עם ארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
תביא את הסטייקים לטמפרטורת החדר לפני הבישול.
שים אותם בצלחת רדודה ולשפשף את שני הצדדים של הבשר בנדיבות עם שום. מתבלים עם מיורן, רוזמרין, ומלח ופלפל, לפי הטעם.
טפטוף עם מנה ליברלית של שמן זית כתית אקסטרה ולתת מרינדה במשך 15 דקות.
מחממים מחבת ברזל יצוק או מחבת גריל גדולה על חום בינוני גבוה. גריל הסטייקים במשך 4 דקות בכל צד עבור מדיום-רייר.
הסר את הסטייקים מן הגריל ללוח חיתוך ולתת לנוח כמה דקות לפני חיתוך דק נגד התבואה.
בסיר קטן מעל חום בינוני, מוסיפים את מלאי הבשר, קטשופ, שום קצוץ, ווסטרשייר, סוכר חום כהה, חומץ והרבה פלפל שחור, לפי הטעם. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים במשך 20 דקות לרוטב מרושל מושלם. הערה של קוק: נסה את אותו מתכון רוטב על גבי חזה עוף בגריל פרוס דק או ירכיים עבור עוף פרוס מרושל.
מגררים את השאלוט לקערה ומוסיפים את החרדל, האגבה או הסוכר וחומץ היין.
להקציף בשמן זית כתית מעולה עד בשילוב טוב.
מוסיפים את סלט הכרוב וזורקים למעיל. מתבלים במלח סלרי, מלח ופלפל, לפי הטעם.
ערימת הבשר פרוס על החצאים התחתונים של הלחם, העליון כל אחד עם הרבה רוטב, סלט בצל ו/או ירקות חמים להתענג חמוצים. מכסים את החלק העליון של הלחם ומגישים.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות מרלו עמק אלכסנדר עמק Matanzas קריק. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
![נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו]()
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
צבע סגול בינוני. טעמים של שזיף satsuma, שוקולד מריר מכוסה פטל, וניחוחות allspice בעיקר. על החיך, זה מרלו קלאסי עם ריכוז טוב. הוא מלוח ובינוני בעל טאנינים קטיפתי. עוגת דובדבנים תוצרת בית טארט וניחוחות עץ סנדל נתפסים בקלות בעת טעימות.