פרוס פילה מיניון לעטוף עם אגס - בצל מתענג ורוטב כחול גבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פרוס פילה מיניון לעטוף עם בצל-בצל להתענג ו כחול גבינה רוטב. מנה אחת מכילה 644 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 47 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו סוכר, חמאה, שמן קנולה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: פילה מיניון פרוס עם פול, צנוניות, רוטב חרדל, פילה מיניון פרוס עם פול, צנוניות, דרס חרדל, ו בייקון מעושן כפול עטוף פילה מיניון עם פטריות קרמל עם גבינה כחולה.
הוראות
ממיסים חמאה במחבת בינונית על אש בינונית.
מוסיפים בצל ואגס. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד רך, על 5 דקות.
מפזרים סוכר, להפוך את החום לנמוך, ומבשלים עד חום בהיר, כ 10 דקות. בקערה קטנה, לשלב מיונז, שמנת חמוצה, וגבינה כחולה.
מלח ופלפל משני צידי הסטייקים.
מחממים מחבת גדולה (לא מקל) מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את השמן, נותנים לחום עד גלי, ומכניסים סטייקים. לבשל סטייקים עד שהם יכולים להיות פנו בקלות, על 4 דקות. הפוך ומבשל 4 עד 6 דקות.
העברה ללוח חיתוך ולתת לנוח 10 דקות.
בינתיים, לנגב שמן מחבת טורטיות חמות, אחד בכל פעם, על אש נמוכה.
מורחים על 2 כפות. רוטב גבינה כחולה על כל טורטייה, משאיר 1-in. שוליים מכל הצדדים. למעלה כל אחד עם 1/2 עלי תרד כוס, 1/4 של פרוסות סטייק, ו 2 כף. רליש בצל-אגס. לקפל את הסנטימטר התחתון של הטורטיות ?סתימות לקפל על הצדדים כדי ליצור עוטפת.