קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

פרוס פילה מיניון לעטוף עם אגס - בצל מתענג ורוטב כחול גבינה

פרוס פילה מיניון לעטוף עם אגס - בצל מתענג ורוטב כחול גבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פרוס פילה מיניון לעטוף עם בצל-בצל להתענג ו כחול גבינה רוטב. מנה אחת מכילה 644 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 47 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו סוכר, חמאה, שמן קנולה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: פילה מיניון פרוס עם פול, צנוניות, רוטב חרדל, פילה מיניון פרוס עם פול, צנוניות, דרס חרדל, ו בייקון מעושן כפול עטוף פילה מיניון עם פטריות קרמל עם גבינה כחולה.

הוראות

1
ממיסים חמאה במחבת בינונית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים בצל ואגס. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
3
מפזרים סוכר, להפוך את החום לנמוך, ומבשלים עד חום בהיר, כ 10 דקות. בקערה קטנה, לשלב מיונז, שמנת חמוצה, וגבינה כחולה.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובהענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מלח ופלפל משני צידי הסטייקים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
5
מחממים מחבת גדולה (לא מקל) מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את השמן, נותנים לחום עד גלי, ומכניסים סטייקים. לבשל סטייקים עד שהם יכולים להיות פנו בקלות, על 4 דקות. הפוך ומבשל 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
העברה ללוח חיתוך ולתת לנוח 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
8
בינתיים, לנגב שמן מחבת טורטיות חמות, אחד בכל פעם, על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
חותכים דק סטייקים.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
10
מורחים על 2 כפות. רוטב גבינה כחולה על כל טורטייה, משאיר 1-in. שוליים מכל הצדדים. למעלה כל אחד עם 1/2 עלי תרד כוס, 1/4 של פרוסות סטייק, ו 2 כף. רליש בצל-אגס. לקפל את הסנטימטר התחתון של הטורטיות ?סתימות לקפל על הצדדים כדי ליצור עוטפת.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ