פרוסה ואופה עוגיות שוקולד צ'יפס שיבולת שועל
צריך ללא גלוטן קינוח ידידותי fodmap? לחתוך ולאפות עוגיות שוקולד צ'יפס שיבולת שועל יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה 191 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. אם יש לכם מלח, חמאה, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די גרוע. מתכונים דומים: Slice ' N 'לאפות עוגיות שוקולד צ' יפס שיבולת שועל, עוגיות שוקולד צ'יפס עם שיבולת שועל וצימוקים, ו עוגיות שיבולת שועל עם פצפוצי חמאת בוטנים ושוקולד.
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים שיבולת שועל, קמחים, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח עם whisk; להפריש. בקערה גדולה, לנצח חמאה, סוכר חום וסוכר מגורען עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד רכות. מוכה בביצה ובוניל. בהדרגה להוסיף תערובת שיבולת שועל, מכה על מהירות נמוכה רק עד בשילוב. מערבבים בשוקולד צ ' יפס ואגוזים.
צורה בצק לתוך 16x1 1/2x1 1/2 אינץ ' יומן; לעטוף בניילון נצמד. מקררים 1 שעה או עד המשרד.
מחממים תנור ל-350F. פותחים בצק. באמצעות סכין משונן, לחתוך בצק לפרוסות 1/2 אינץ'.
מניחים 2 אינץ ' בנפרד על גיליון עוגיות ungreased.
אופים 9 עד 11 דקות או רק עד הקצוות הם זהובים. מגניב 2 דקות; להסיר גיליון עוגיות כדי מתלה קירור.