פרוסות בטטה קינמון
פרוסות בטטה קינמון דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 237 קלוריות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם חמאה, קינמון טחון, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. . וזה לא כל כך מצוין. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פרוסות בטטה מתובלות, בעיטה מתוקה: צ'יפוטלה צ' יפס בטטה קינמון, ו פרוסות תפוח קינמון אפויות.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). לרסס תבנית אפייה עם ספריי בישול.
מסדרים פרוסות בטטה על תבנית האפייה.
מערבבים את הסוכר והקינמון בקערה קטנה, ומפזרים 1/2 על תפוחי האדמה.
אופים 15 דקות בתנור שחומם מראש. הפעל, מברשת עם שאר החמאה, ומפזרים קינמון וסוכר הנותרים. המשך לאפות 15 דקות, או עד למכרז.