פרוסות הודו על האש
פרוסות טורקיה ברביקיו לוקח בערך 15 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 211 קלוריות, 35 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. אם יש לכם שמן צמחי, אבקת שום, חזרת וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 20%. ציון זה הוא רע למדי. נסו פרוסות הודו אגוזי, פרוסות הודו לחם, ו טורקיה עם פרוסות תפוחים עבור מתכונים דומים.
הוראות
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את הסודה, רוטב הסויה, השמן, אבקת השום והחזרת.
מוסיפים פרוסות הודו. חותם שקית ולהפוך מעיל; במקרר עבור 6-8 שעות או לילה.
מסננים וזורקים את המרינדה. גריל הודו, לא מכוסה, על אש בינונית או צולה 4 אינץ'. מן החום במשך 4-5 דקות בכל צד או עד מיצים לרוץ ברור.