פרוסות פיצה תפוחי אדמה קלויים
פרוסות פיצה תפוחי אדמה קלויים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל של 204 קלוריות. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו רוטב פיצה, שמן צמחי, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # יום ראשון כמו קינוח. מתכון זה מכלמתכונים יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 34%, המנה הזו די גרועה. נסו פעמיים פרוסות תפוחי אדמה אפויים, פרוסות תפוחי אדמה בגריל, ו פיצה בטטה צלויה וגבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות צלזיוס (220 מעלות צלזיוס). מכסים נייר אפייה בנייר אלומיניום. משמנים קלות את נייר הכסף.
מסדרים את פרוסות תפוחי האדמה על תבנית האפייה המוכנה, ומזלפים שמן.
אופים 20 דקות בתנור שחומם מראש.
הסר תפוחי אדמה מהחום, ולהפוך.
מזלפים רוטב ומעליהם פלפל ירוק, בצל, פטריות ופפרוני. למעלה עם גבינת מוצרלה.
מחזירים את תפוחי האדמה לתנור וממשיכים לאפות 10 דקות, או עד שהגבינה נמסה.