פרוסת Bakewell פטל
פרוסת Bakewell פטל עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מנה אחת מכילה 517 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. המתכון הצמחוני lacto ovo מגיש 10 . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-242 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לך שקדים, קמח העלאת עצמי, אבקת אפייה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די גרוע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוגת פטל בייקוול, עוגת בייקוול עם שימורי פטל, ו עוגת פטל כפולה של ג'יימס מרטין בייקוול.
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
קו הבסיס ואת הצדדים של פח traybake חמאה, על 18-20 ס "מ x 30 ס" מ, עם קלף אפייה.
מרדדים את הבצק לקו. הרם לתוך הפח ולחץ באופן שווה ישר לתוך הפינות. זין עם מזלג וצינה במשך 20 דקות.
אופים את המאפה במשך 8-10 דקות עד מבושל אבל לא צבעוני מדי. מגניב במשך כמה דקות ולהפוך את התנור ל 180c / 160c מאוורר / גז
נקד את ריבת הפטל על המאפה (אין צורך להתפשט) ולפזר על פטל.
עבור הספוג, לשים את כל החומרים לתוך קערה גדולה להכות עם מקצף חשמלי עד רך ומעורב היטב. כפית זה על שכבת פטל, ואז להחליק באופן שווה. פיזור על השקדים המתקלפים ואופים במשך 35-40 דקות עד זהוב ומוצק. מגניב לגמרי בפח. להקפיא עד 3 חודשים overwrap את הפח עם אפיית קלף לסכל מראש.
כדי לשרת, להפשיר במשך 4 שעות בטמפרטורת החדר, ואז לחמם בתנור נמוך. ממיסים את ריבת משמש עם מים 1 כף מברשת מעל החלק העליון של הספוג רק לפני ההגשה.