קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

פרוסת קוקוס, פטל וקצפת לימון

פרוסת קוקוס, פטל וקצפת לימון
קוקוס, פטל & פרוסת לימון מרנג עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 394 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. אם יש לך חומץ יין, קרם כפול, קוקוס מיובש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: פרוסת קוקוס ופטל, פרוסת קוקוס קר ולימון עם פרי קיץ, ו טביעות אצבע בטעם פטל ולימון קוקוס.

הוראות

1
תנור חום 140c / 120c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
קו אפיית גיליונות עם אפיית קלף ולצייר 3 מלבנים, בערך 25 ס "מ x 12 ס" מ.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
להקציף לבנים עד נוקשות. בהדרגה לטאטא סוכר נוקשה שוב, ואז לטאטא את cornflour וחומץ. מקפלים את הקוקוס מיובש צינור, או להפיץ, תערובת מרנג לתוך 3 מלבנים אפילו. הפיזור flaked קוקוס על אחד meringues ואופים עבור 1 hr, ואז לכבות את התנור ולהשאיר שם עם הדלת סגורה עבור 1 hr. Leave להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס מיובשקוקוס מיובש
פתיתי קוקוספתיתי קוקוס
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
להקציף קרם, הדובדבן סוכר גרידת ליים ומיץ כדי עקביות עבה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מורחים חצי על בסיס מרנג אחד (לא אחד עם קוקוס פתיתי על גבי לשמור את זה למעלה), ולפזר על חצי פטל. לשבת בסיס מרנג שני על גבי, להפיץ עם קרם שנותר לפזר עם פטל הנותרים. למעלה עם ציפוי קוקוס ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי קוקוספתיתי קוקוס
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי