פרוסת קוקוס, פטל וקצפת לימון
קוקוס, פטל & פרוסת לימון מרנג עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 394 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. אם יש לך חומץ יין, קרם כפול, קוקוס מיובש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: פרוסת קוקוס ופטל, פרוסת קוקוס קר ולימון עם פרי קיץ, ו טביעות אצבע בטעם פטל ולימון קוקוס.
הוראות
תנור חום 140c / 120c מאוורר / גז
קו אפיית גיליונות עם אפיית קלף ולצייר 3 מלבנים, בערך 25 ס "מ x 12 ס" מ.
להקציף לבנים עד נוקשות. בהדרגה לטאטא סוכר נוקשה שוב, ואז לטאטא את cornflour וחומץ. מקפלים את הקוקוס מיובש צינור, או להפיץ, תערובת מרנג לתוך 3 מלבנים אפילו. הפיזור flaked קוקוס על אחד meringues ואופים עבור 1 hr, ואז לכבות את התנור ולהשאיר שם עם הדלת סגורה עבור 1 hr. Leave להתקרר.
להקציף קרם, הדובדבן סוכר גרידת ליים ומיץ כדי עקביות עבה.
מורחים חצי על בסיס מרנג אחד (לא אחד עם קוקוס פתיתי על גבי לשמור את זה למעלה), ולפזר על חצי פטל. לשבת בסיס מרנג שני על גבי, להפיץ עם קרם שנותר לפזר עם פטל הנותרים. למעלה עם ציפוי קוקוס ומגישים.