פרוסת שוקולד גרמנית ואופים
שוקולד פרוסה ואופים גרמני עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. מתאים ל-84 מנות. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 221 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה הוא מאוד תקציב ידידותי מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם תמצית vanillan, חלב, סודה לשתייהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: פרוסת Gingersnap ' N ' אופה, Fruitcake Slice ' N ' אופה, ו פרוסת לימון ואופים.
הוראות
מורחים קוקוס בשכבה רדודה במחבת 15" x 10 " ג ' לירול.
אופים ב 350 במשך 13 עד 14 דקות או עד קלוי ויבש, ערבוב פעם אחת. מגניב ולהעביר קוקוס לשקית פלסטיק zip-top קטנה. דק למחוץ קוקוס, ולהניח בצד.
מקציפים חמאה במהירות בינונית של מערבל חשמלי עד שמנת. בהדרגה להוסיף סוכר, להכות עד אור ורך.
מוסיפים שוקולד; מקציפים היטב.
להוסיף ביצה וניל; לנצח היטב.
מערבבים קמח, אבקת אפייה, סודה ומלח; מוסיפים לתערובת חמאה, מכים עד מעורבב. מוסיפים חצי קוקוס.
מחלקים את הבצק לשלישים; מניחים על 3 יריעות גדולות של ניילון נצמד.
לגלגל כל חלק לאורכו בניילון נצמד, ולעצב לתוך יומן 10". מכסים בניילון נצמד, ויומני צמרמורת 30 דקות. רישום חוזר, אם צריך.
לשלב קוקוס ופקאנים הנותרים. Unwrap יומנים; מברשת קלות עם חלב, רול בתערובת פקאן-קוקוס, לחיצה חזקה כדי להפוך את הציפוי לדבוק. לעטוף בניילון נצמד ולהקפיא יומני לפחות 8 שעות.
חותכים לפרוסות 1/4", באמצעות סכין חדה.
מניחים 1 " בנפרד על סדינים עוגיות ungreased.
אופים ב 375 במשך 8 עד 9 דקות או עד הקצוות הם השחמה. מגניב 1 דקה על גיליונות עוגיות; להסיר מתלים חוט, מגניב לחלוטין.