פרוסת שזיף ושקדים
תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל בכל פעם שאתם משתוקקים לאוכל דרומי. נסו להכין שזיף וקרמבל שקדים בבית. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 317 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בערך 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לך חבילת חמאה, ביצים, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. 329 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 16% המנה הזאת לא משהו. נסו עוגת שזיפים עם קראמבל שקדים, פרוסת זנגביל שזיפים Oaty, ו שזיף להתפורר (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
חמאה קו 20 x 30cm אפיית פח עם נייר אפייה.
שים את החמאה, הסוכר ושקדים טחונים למעבד מזון, ואז דופק עד התערובת דומה פירורי לחם מחוספס מאוד. כפית החוצה חצי מתערובת לקערה ולהניח בצד.
מוסיפים קמח 140 גרם לתערובת במעבד ובוויז עד שהוא פשוט יוצר בצק. טיפ לתוך הפח ולחץ כלפי מטה עם גב כף.
אופים במשך 15-20 דקות עד הזהב. השאירו להתקרר במשך 10 דקות.
כדי להפוך את המילוי, לשים את שאר החמאה ואת הסוכר ואת תערובת שקדים בחזרה לתוך המעבד, שמירת כמה כף לציפוי.
מוסיפים את הביצים, קמח 25 גרם, קינמון ואבקת אפייה וויז לבלילה רכה.
למעלה עם חתיכות שזיף וקצת סוכר גלגלית נוספת וקינמון.
אופים במשך 20 דקות, ואז מפזרים את תערובת הקרמבל הנותרים שקדים flaked. מבשלים עוד 20 דקות או עד הזהב. השאר להתקרר בפח לפני חיתוך.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
להתפורר בתפריט? נסה זיווג עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "