קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

פרושוטו, מוצרלה וארוגולה פניני

פרושוטו, מוצרלה וארוגולה פניני
פרושוטו המתכון, מוצרלה וארוגולה פניני יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 361 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ארוגולה קלה, חומץ בלסמי, גבינת מוצרלה חלקית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית extravirgin אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Meyer Lemon Polenta Cake with Winter Fruit Compote כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: מוצרלה & פרושוטו פניני, פרושוטו, פטריות שנטרל ומוצרלה פניני, ו חציל בגריל, ארוגולן ומוצרלה פניני.

הוראות

1
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה קטנה; מערבבים היטב עם מקצף.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מברשת לחתוך הצדדים של לחם עם ויניגרט. סדר prosciutto ו next 3 מרכיבים על חצי התחתון של הלחם; להחליף חצי העליון של הלחם.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
פרושוטופרושוטו
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
3
חותכים כיכר חצי לרוחב, מעיל עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
4
מחממים מחבת גריל גדולה או מחבת nonstick מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
הוסף חצאי כריך למחבת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מניחים מחבת כבדה על גבי כריכים כדי להכביד עליהם. מבשלים 3 דקות בכל צד או עד הלחם קלוי גבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
חותכים כל כריך חצי לשניים שוב כדי ליצור 4 מנות שוות.
8
מגישים באופן מיידי.
9
הערה: ניתן להחליף את פוקצ 'ה בג' בטה.
מרכיבים שתצטרך
ג ' בטהnameג ' בטהname
פוקצ ' הפוקצ ' ה
10
פאניני (pah-NEE-nee) מתרגם כמו " לחמניות "או" לחם קטן", אבל באיטליה, השם הוא שם נרדף לכריכים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Spalletti Kianti D. O. C. G. (). יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
ספאלטי קיאנטי די. או. סי. ג ' י.
ספאלטי קיאנטי די. או. סי. ג ' י.
מיוצר בעיקר מן הגפנים Sangioveto של האחוזה Poggio Reale, זה יין קלאסי מובנה מראה הערות של אדמה ועור על האף עם גוונים woodsy. הפרי נקי ורך, עם טאנינים עדינים על הגימור.