קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

פרושוטו, מוצרלה וארוגולה פניני

פרושוטו, מוצרלה וארוגולה פניני
פרושוטו המתכון, מוצרלה וארוגולה פניני יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 361 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ארוגולה קלה, חומץ בלסמי, גבינת מוצרלה חלקית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית extravirgin אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Meyer Lemon Polenta Cake with Winter Fruit Compote כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: מוצרלה & פרושוטו פניני, פרושוטו, פטריות שנטרל ומוצרלה פניני, ו חציל בגריל, ארוגולן ומוצרלה פניני.

הוראות

1
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה קטנה; מערבבים היטב עם מקצף.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מברשת לחתוך הצדדים של לחם עם ויניגרט. סדר prosciutto ו next 3 מרכיבים על חצי התחתון של הלחם; להחליף חצי העליון של הלחם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
פרושוטופרושוטו
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
3
חותכים כיכר חצי לרוחב, מעיל עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
4
מחממים מחבת גריל גדולה או מחבת nonstick מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הוסף חצאי כריך למחבת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מניחים מחבת כבדה על גבי כריכים כדי להכביד עליהם. מבשלים 3 דקות בכל צד או עד הלחם קלוי גבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
חותכים כל כריך חצי לשניים שוב כדי ליצור 4 מנות שוות.
8
מגישים באופן מיידי.
9
הערה: ניתן להחליף את פוקצ 'ה בג' בטה.
מרכיבים שתצטרך
ג ' בטהnameג ' בטהname
פוקצ ' הפוקצ ' ה
10
פאניני (pah-NEE-nee) מתרגם כמו " לחמניות "או" לחם קטן", אבל באיטליה, השם הוא שם נרדף לכריכים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Spalletti Kianti D. O. C. G. (). יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
ספאלטי קיאנטי די. או. סי. ג ' י.
ספאלטי קיאנטי די. או. סי. ג ' י.
מיוצר בעיקר מן הגפנים Sangioveto של האחוזה Poggio Reale, זה יין קלאסי מובנה מראה הערות של אדמה ועור על האף עם גוונים woodsy. הפרי נקי ורך, עם טאנינים עדינים על הגימור.