קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

פרושוטו מיני & אספרגוס frittatas

פרושוטו מיני & אספרגוס frittatas
פרושוטו מיני & אספרגוס frittatas דורש סביב 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. יש ארוחת בוקר זו 114 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. המתכון נטול גלוטן, ראשוני וקטוגני זה מגיש 12 . 95 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם פרמזן, ביצים, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 22%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: פרושוטו ומיני תרד פריטטות, מיני Frittatas בצנצנת עם אספרגוס & Pancetta # FreshTake, ו מיני פריטטות.

הוראות

1
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
משמנים מאפין בדיל בן 12 חורים ומסדרים כל חור עם פרוסה של פרושוטו כדי לכסות את הבסיס והצדדים.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
בישול פולנטהבישול פולנטה
3
מחממים שמן במחבת קטנה ומבשלים בצל במשך 5 דקות, עד רך. בינתיים, הצמד את הקצה מסתיים את האספרגוס ולהניח בצד. דק לחתוך את הגבעולים ולהוסיף בצל כאשר רך. מבשלים 2-3 דקות יותר, ואז להסיר מגניב.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מקציפים את הביצים, החלב והפרמזן יחד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5
הוסף קצת תערובת בצל לכל חור מאפין. לחלק את תערובת הביצים, ואז העליון עם קצה האספרגוס מסתיים.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
6
מפזרים מעל פרמזן הנותרים ומבשלים 18-20 דקות או עד סט.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
7
אפשר להתקרר במשך כמה דקות ולאחר מכן להסיר מפח ולאכול חם או קר.

יין מומלץ: יין מבעבע

פריטטה ניתן לזווג עם יין מבעבע. גם אם אתה לא עושה מימוזה, יין מבעבע הוא נהדר עם ביצים משתי סיבות. אחת, אם אתם אוכלים ביצים מוקדם יותר היום, ליין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, זה מנקה את החיך, אשר חשוב מאז חלמון ידוע המעיל את החיך. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Candoni Moscato. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
Candoni Moscato
Candoni Moscato
Candoni Moscato הוא פירותי וריחני, עם ניחוחות של נקטרינה טרייה ודבש, ואחריו טעמים מתוקים ומרעננים של אפרסק ומשמש בשלים. המתיקות והחומציות שלה מאוזנות באופן מושלם על ידי תכולת אלכוהול נמוכה בועות אור. שילוב הרמוני של פריכות ופוריות הופך אותו לליווי מושלם למאפים, עוגות, סלטי פירות, קינוחים, עוגת גבינה ומנות מתובלות. גם טעים עם גלידה, או בכוחות עצמו כליווי לשיחה בין חברים. מערבבים אותו עם מיץ תפוזים סחוט טרי עבור מימוזה עדינה או לנסות קוקטייל מתוק קנדוני מרענן שלנו.