פרושוטו מיני & אספרגוס frittatas
פרושוטו מיני & אספרגוס frittatas דורש סביב 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. יש ארוחת בוקר זו 114 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. המתכון נטול גלוטן, ראשוני וקטוגני זה מגיש 12 . 95 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם פרמזן, ביצים, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 22%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: פרושוטו ומיני תרד פריטטות, מיני Frittatas בצנצנת עם אספרגוס & Pancetta # FreshTake, ו מיני פריטטות.
הוראות
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
משמנים מאפין בדיל בן 12 חורים ומסדרים כל חור עם פרוסה של פרושוטו כדי לכסות את הבסיס והצדדים.
מחממים שמן במחבת קטנה ומבשלים בצל במשך 5 דקות, עד רך. בינתיים, הצמד את הקצה מסתיים את האספרגוס ולהניח בצד. דק לחתוך את הגבעולים ולהוסיף בצל כאשר רך. מבשלים 2-3 דקות יותר, ואז להסיר מגניב.
מקציפים את הביצים, החלב והפרמזן יחד.
הוסף קצת תערובת בצל לכל חור מאפין. לחלק את תערובת הביצים, ואז העליון עם קצה האספרגוס מסתיים.
מפזרים מעל פרמזן הנותרים ומבשלים 18-20 דקות או עד סט.
אפשר להתקרר במשך כמה דקות ולאחר מכן להסיר מפח ולאכול חם או קר.
יין מומלץ: יין מבעבע
פריטטה ניתן לזווג עם יין מבעבע. גם אם אתה לא עושה מימוזה, יין מבעבע הוא נהדר עם ביצים משתי סיבות. אחת, אם אתם אוכלים ביצים מוקדם יותר היום, ליין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, זה מנקה את החיך, אשר חשוב מאז חלמון ידוע המעיל את החיך. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Candoni Moscato. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![Candoni Moscato]()
Candoni Moscato
Candoni Moscato הוא פירותי וריחני, עם ניחוחות של נקטרינה טרייה ודבש, ואחריו טעמים מתוקים ומרעננים של אפרסק ומשמש בשלים. המתיקות והחומציות שלה מאוזנות באופן מושלם על ידי תכולת אלכוהול נמוכה בועות אור. שילוב הרמוני של פריכות ופוריות הופך אותו לליווי מושלם למאפים, עוגות, סלטי פירות, קינוחים, עוגת גבינה ומנות מתובלות. גם טעים עם גלידה, או בכוחות עצמו כליווי לשיחה בין חברים. מערבבים אותו עם מיץ תפוזים סחוט טרי עבור מימוזה עדינה או לנסות קוקטייל מתוק קנדוני מרענן שלנו.