פרושוטו עומד צלוי צלעות עם תאנים נטול גלוטן,, חלב חינם, ו דל פחמימות, מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 55 גרם חלבון 110 גרם של שומן, וסך הכל 1326 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח כשר, שאלוט, צלעות צלויות עומדות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-15 דקות. זה מושלם עבור יום ולנטין. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: בשר צלוי עומד, בשר צלוי עומד, ו בשר צלוי עומד.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 450 מעלות F ומסדרים מתלה בשליש התחתון.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
שלב 1 כף של שמן, שום, 1 כף מלח, רוזמרין, ו 2 כפיות פלפל בקערה ומערבבים לשלב. לשפשף את התערובת על כל הצלי ולהניח בצד בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה. (ניתן לעשות עד 12 שעות קדימה. אחסן מכוסה במקרר והבא לטמפרטורת החדר בזמן שהתנור מתחמם).
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
חופפים את הפרושוטו בצד הבשרני של הצלי ומאובטחים במקום עם חוט מטבח, לקשור את הצלי על ידי הפעלת המחרוזת במקביל לעצמות. מסדרים את הצלי במדף קלייה גדול, צד העצם למטה. צלוי עד הבשר משחימים יפה, כ -25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית
5
שים את התאנים ואת שאלוט בקערה ולהוסיף את הנותרים 1 כף שמן, חומץ ודבש. מתבלים היטב עם מלח ופלפל, לפי הטעם, וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מוסיפים את תערובת התאנה למחבת הצלייה, מפחיתים את טמפרטורת התנור ל-350 מעלות F, וצולים עוד 1 שעה ו -10 דקות. למרוח את הירקות מדי פעם, עד שהטמפרטורה הפנימית רושמת 115 עד 120 מעלות F על מדחום הנקרא מיידית. (ודא המדחום הוא בדיוק במרכז הצלי.)
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מוציאים את הצלי מהתנור ומעבירים אותו ללוח חיתוך. מכסים אותו בחוזקה בנייר אלומיניום ומאפשרים לבשר לנוח במשך 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
קרש חיתוך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
הסר מחרוזת מטבח, לגלף, ולהעביר מגש הגשה.
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית
9
מגישים עם תאנים ובצל.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק