פרושוטו עטוף מאהי מאי עם צדפות נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 35 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 513 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא פרושוטו, שמן זית, מיץ לימון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: מאי מהי עטוף בבייקון עם מיונז לימון, קישואים עטוף מאי מאי W / עגבניות איולי, ו בזיליקום כתום בגריל מהי מהי עם מתכון ירקות מוקפצים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים טימין, אורגנו, שום, ו 2 כפות שמן זית בקערה קטנה. לשפשף דגים באופן שווה עם תערובת עשב. כיסוי וצינה 1 שעה.
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Scarpetta פינו Grigio. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.