קושיקשה
מוכן ב47 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

פרושוטו עם עוגות תאנה

פרושוטו עם עוגות תאנה
פרושוטו עם טארטים תאנים עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1205 קלוריות, 22 גרם חלבון, ו 75 גרם שומן. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 47 דקות. מתכון זה מאוכלרשת דורשת ביצים, פלפל סדוק, סוכר וחמאה. עם כפית ציון 51%, המנה הזו טובה. טארטות תאנים ואגוזי לוז, טארטות גבינת תאנים ועיזים, ו פרושוטו וטארט אספרגוס דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
2
חמאה תבנית אפייה ומניחה בצד. על קרש פסטה, או קרש חיתוך גדול ונקי מעץ, הכינו תל מקמח והכינו היטב במרכז, ממש כמו הכנת פסטה טרייה. ניתן לעשות זאת גם בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
מכניסים את הסוכר, הביצים והחמאה המומסת לבאר. בעזרת מזלג מערבבים את החומרים, מכניסים את קירות הקמח לבאר טיפין טיפין ויוצרים מסה של בצק.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
4
לאחר הבצק הגיע יחד, ללוש אותו במשך 1 דקה עד כדור בינוני נוצר. מחלקים את הבצק ל -4 חלקים שווים ומרדדים כל אחד לכדור. עוטפים כל כדור בצק בניילון. מקררים את הכדורים למשך 15 דקות כך שלבצק תהיה הזדמנות לנוח.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
5
בינתיים חותכים את התאנים לחצאים.
מרכיבים שתצטרך
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
6
מוציאים את המאפה מהמקרר ומגלגלים כל נתח לעיגול בגודל 4 עד 5 אינץ 'בעובי של כ -1 / 4 אינץ'. מניחים בזהירות את הסיבובים בתבנית האפייה המוכנה. מסדרים את הפירות החתוכים כלפי מעלה במרכז כל סיבוב מאפה. אם תרצו, תוכלו לקפל את קצוות הטארט מעל הפרי ליצירת מעין קליפה, או לתת לפרי להתקרב לקצוות השטוחים של הטארטים, וליצור טארט שטוח דמוי דיסק.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
7
אופים את הטארטים עד שהמאפה מזהיב, בערך 20 עד 22 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
8
מוציאים את הטארטים מהתנור, מניחים 2 פרוסות דקות של פרושוטו מעל כל אחת, ומפזרים עליהם פלפל שחור סדוק,זרעי שומר ושמן הזית הבתולי.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
פלפל שחור סדוקפלפל שחור סדוק
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
פרושוטופרושוטו
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
9
מגישים מיד.