פרושוטו פריך, אפונה & סלט מוצרלה עם ויניגרט מנטה
פרושוטו פריך, אפונה & סלט מוצרלה עם ויניגרט מנטה נטול גלוטן,, קטוגני מנה עיקרית. והוא יספק כ 2 מנות. מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 487 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 107 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש פרושוטו, שמן זית, מוצרלה באפלו, מיץ תפוזים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: Mozzarellan וסלט פרושוטו עם ויניגרט עגבניות, סלט אפונה אביבי עם ויניגרט חזרת ונענע, ו סלט אפונה מתוק עם ויניגרט לימון נענע.
הוראות
מחממים מחבת. מבלי להוסיף שמן, מטגנים את פרוסות הפרושוטו עד מקומט ו פריך.
מניחים על גיליון של גליל מטבח, להשאיר להתקרר, לפרוץ לרסיסים גדולים, ואז להפריש.
מרתיחים את האפונה במחבת של מים מלוחים במשך 2 דקות עד רק רך. בינתיים, לערבב את כל המרכיבים ויניגרט יחד, העונה, ואז להפריש. אם עושים קדימה, לא להוסיף את המנטה קצוצה עד מוכן לשרת, כפי שהוא יהיה discolour. כאשר האפונה מבושלת, לנקז, ואז להפעיל אותם מתחת למים קרים עד מגניב לחלוטין. להתייבש עם נייר מטבח.
כדי לשרת, לחלק את המוצרלה בין 2 צלחות, לפזר את האפונה מעל ולהושיב את השברים פרושוטו על גבי.
לטפטף את הרוטב שוב ושוב, ולפזר עם עלי נענע.