פרושוטו, תאנה, גבינת עיזים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Prosciutto, תאנה, גבינת עיזים. מנה אחת מכילה 530 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם שימורי תאנה, גבינת עיזים שמנת, טורטיות קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב התאנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאנה קוטה עם תאנים כקינוח. נסו דבש טימין מוקצף גבינת עיזים ועקיצות תאנה, גבינת עיזים-קסדיות רדיקיו, ו טורטיות גבינה ואספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
הגדר גריל לבישול ישיר על אש בינונית. באח שמן כאשר מוכן להתחיל לבשל.
לפרוס 4 טורטיות; להפיץ כל אחד עם חצי גבינת עיזים. מחלקים פרושוטו ותאנים ומניחים על גבי גבינת עיזים. למעלה עם גבינת ג ' ק וטורטילות שנותרו. מבשלים על גריל משומן חם 3 עד 4 דקות לכל צד או עד גבינה נמסה.
מגישים חם עם שימורי תאנה בצד.
מקורה: להכין quesadillas לפי ההוראות. במחבת גדולה מספיק כדי להתאים טורטיות או מחבת חשמלית, לחמם 1 עד 2 כפות של שמן צמחי על חום בינוני. כאשר שמן חם, בזהירות מטגנים את שני הצדדים של quesadillas במשך 2 עד 3 דקות או עד חום זהוב; פונה עם מרית גדולה.