פרחי קישואים מטוגנים עם אליצ'י ולימון
פרחי קישואים מטוגנים עם אליצ'י ולימון עשויים להיות רק המתאבן שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 355 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך בצל ירוק, מיץ לימון, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, עם כפית מתכונים דומים: פרחי קישואים מטוגנים, פרחי קישואים ממולאים מטוגנים (פיורי די זוקה פריטי), ו פריד קישואים פרחים עם באפלו ריקוטה: פיורי di זוקה Fritte con Ricotta di Bufalan e Pomodori.
הוראות
מרתיחים תפוחי אדמה במים מלוחים במשך 10 דקות, עד רך אבל לא מים מחובר.
מסננים, מאפשרים להתקרר 10 דקות, ומחית כדי עקביות חלקה במקצת.
מוסיפים את הביצה, אנשובי, בצל ירוק, 4 כפות שמן, מיץ לימון, טימין ומלח ופלפל, לפי הטעם.
בחר באמצעות פרחים קישואים פתוחים כדי להסיר אבקנים ולבדוק באגים. באמצעות כפית קטנה, דברים כל פריחה עם 2 כפיות של המילוי.
במחבת 10 עד 12 אינץ ' ללא מקל סאוט, מחממים את שמן הזית עד לעישון.
מניחים 4 פרחים לתוך המחבת בכל פעם ומבשלים עד חום זהוב משני הצדדים. מתבלים במלח ופלפל.
מסדרים 3 פרחים על כל אחת מ -4 צלחות ערב מחוממות ומגישים מיד, עם ברוסקטה נוטפת בשמן זית כתית מעולה, ופלחי לימון.