פרטי אגס Tartlets
צריך מתאבן צמחוני? Tartlets אגס הפרט יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 40 גרם של שומן, וסך הכל 728 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם מבחר עץ מוסווה מראש, חמאה, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת די גרועה. נסו הגבינה הפרטית של ויקלווד ועוגות כרישה (גלוטן F, צ'יפס אגס בודדים, ו טארט שוקולד אגס (מתכונים דומים).
הוראות
משטח עבודת אבק קל עם 3 כפות קמח; להתגלגל החוצה 1 גיליון בצק עלים לעובי 1/8 אינץ'.
חותכים 6 (4 אינץ') סיבובים.
חותכים צורות נוספות, כגון עלים או כוכבים, משאריות לקישוט, אם תרצה בכך.
מעבירים עיגולים לתבנית אפייה מרופדת בקלף ומעבירים צורות ליריעה מרופדת בקלף שנייה. צ ' יל 10 דקות או עד מוכן להרכיב.
אופים סיבובים ב 400 במשך 7 דקות, ולהניח בצד. (לא prebake צורות נוספות.)
מערבבים יחד סוכר חום ואת 4 המרכיבים הבאים בקערה גדולה. בזהירות מערבבים בפרוסות אגס.
סדר פרוסות אגס במעגלים קונצנטריים על סיבובים. כאשר כל סיבוב מוערם על 2 אינץ ' גבוה, הכנס 2 מרים עץ presoaked לתוך החלק העליון של כל tartlet כדי לאבטח פרוסות.
טפטוף עם כל תערובת הסוכר שנותרה.
אופים טארטלים וצורות ב 400 במשך 15 דקות או עד צורות נפוחות וזהוב חום.
העברת צורות מתלה קירור, ולתת מגניב לחלוטין.
אופים טארטלים 10 דקות נוספות או עד חום זהוב וקרמל מעט.
מעבירים עוגות לצלחות קינוח.
מקשטים, אם תרצה, עם צורות מאפה אפוי, קצפת ממותקת, ואגוז מוסקט.