פרטרידג'בפאי עץ אגס
פרטרידג'בפאי עץ אגס עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 234 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. אם יש לכם קינמון טחון, סוכר נוסף, חצאי אגס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו עץ אגס, עוגת בורבון אגס, ו שעועית אפויה עם חוגלה (מתכונים דומים).
הוראות
להפריש חמישה חצאי אגס; לקצוץ כל אגסים שנותרו. בסיר גדול, לשלב את האגסים הקצוצים, חמוציות, אננס וסוכר. מביאים לרתיחה; לבשל ומערבבים במשך 4-5 דקות או עד כמה חמוציות יש צץ. מגניב במשך 30 דקות, ערבוב כמה פעמים. בקערה, לשלב את הקמח, מלח וקינמון. מערבבים בתערובת חמוציות מקורר.
קו 9-in. צלחת עוגה עם מאפה תחתון; לקצץ וקצוות חליל. כפית תערובת חמוציות לתוך קונכיה; לסדר חצאי אגס על גבי.
אופים ב 400° במשך 35-40 דקות או עד מבעבע וקרום הוא חום זהוב (לכסות קצוות עם לסכל במשך 15 דקות האחרונות של אפייה במידת הצורך). מגניב על מתלה תיל.
רול הנותרים מאפה. באמצעות חותכי עוגיות, לגזור עלים קטנים, אגסים קטנים וחוגלה.
מניחים על תבנית אפייה ungreased; מפזרים סוכר אם תרצה.
אופים ב 400° במשך 6-8 דקות או עד חום זהוב.
מניחים חוגלה במרכז העוגה עם עלים ואגסים סביבו.