פרי הדר בקר מוקפץ עם גזר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פירות הדר בקר מוקפץ עם גזר. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . מנה אחת מכילה 264 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. אם יש לך שמן שומשום, סטייק סינטה, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: הדר-בקר מוקפץ עם גזר (Ww), בקר וברוקולי מוקפץ, ו בקר וכרוב מערבבים ומטגנים.
הוראות
מניחים בשר בקר בצלחת רדודה; יוצקים 2 כפות רוטב סויה על בשר בקר. הפעל למעיל לחלוטין.
בואו להשרות 15 דקות במקרר.
מערבבים מיץ תפוזים, סוכר, 2 כפות רוטב סויה, חומץ, קליפת תפוז, ופלפל אדום בקערה קטנה. מערבבים עם מקצף.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום גבוה.
מוסיפים בשר בקר ומבשלים 6 דקות.
הסר מהחום, ומניח על מגש הגשה; להתחמם.
להפחית את החום בינוני גבוה; להוסיף גזר ובצל. מבשלים 7 דקות או עד גזר הוא השחמה קלות ו פריך במכרז, ערבוב לעתים קרובות. להגדיל את החום גבוה; להוסיף בשר ומיצים שלה, ותערובת מיץ תפוזים. מבשלים 3 דקות או עד מעובה מעט.