פרידה לבזיל פטוצ'יני
. אם יש לך ביצה, קמח, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו באזיל פטוצ'יני., פטוצ'יני חסילוני בזיליקום, ו פטוצ'יני בזיליקום אגוז אגוז (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות מעבד מזון, לעבד עלים בזיליקום עד קצוץ בסדר גמור.
מוסיפים 1 1/2 כוסות קמח ודופק פעמיים או שלוש, או עד לשלב.
מוסיפים ביצה, 1 כפית שמן, ואת המים עד הבצק יוצר צורה כדור. אם הבצק נראה יבש, להוסיף קצת יותר מים. לעטוף את הבצק בחתיכת ניילון לעטוף אשר כבר מצופה כמה טיפות של שמן זית. מקררים בצק במשך 2 שעות.
הסר את הבצק מהמקרר, וחתוך ל 6 מנות בגודל שווה. הפעל פסטה אם כי מכונת פסטה, או רול עם מערוך לעובי הרצוי. השתמש בקמח הנוסף כדי לצפות פסטה תוך כדי גלגול.
אפשר לפסטה להתייבש שעה לפני הבישול.
מבשלים בסיר גדול של מים רותחים עד אל דנטה. זה צריך לקחת רק 3 עד 5 דקות, בהתאם לעובי של הפסטה.