קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות2
מגזין

פרידה לבזיל פטוצ'יני

פרידה לבזיל פטוצ'יני
. אם יש לך ביצה, קמח, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו באזיל פטוצ'יני., פטוצ'יני חסילוני בזיליקום, ו פטוצ'יני בזיליקום אגוז אגוז (מתכונים דומים).

הוראות

1
באמצעות מעבד מזון, לעבד עלים בזיליקום עד קצוץ בסדר גמור.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טריבזיליקום טרי
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
2
מוסיפים 1 1/2 כוסות קמח ודופק פעמיים או שלוש, או עד לשלב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
3
מוסיפים ביצה, 1 כפית שמן, ואת המים עד הבצק יוצר צורה כדור. אם הבצק נראה יבש, להוסיף קצת יותר מים. לעטוף את הבצק בחתיכת ניילון לעטוף אשר כבר מצופה כמה טיפות של שמן זית. מקררים בצק במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בצקבצק
מיםמים
עוטףעוטף
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
4
הסר את הבצק מהמקרר, וחתוך ל 6 מנות בגודל שווה. הפעל פסטה אם כי מכונת פסטה, או רול עם מערוך לעובי הרצוי. השתמש בקמח הנוסף כדי לצפות פסטה תוך כדי גלגול.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
פסטהפסטה
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
מערוךמערוך
5
אפשר לפסטה להתייבש שעה לפני הבישול.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
6
מבשלים בסיר גדול של מים רותחים עד אל דנטה. זה צריך לקחת רק 3 עד 5 דקות, בהתאם לעובי של הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר