קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 15 דק.
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

פריז פילדלפיה פריז פריז

פריז פילדלפיה פריז פריז
הקפאת פילדלפיה פרוטי עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 15 מנות. מנה אחת מכילה 209 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פילדלפיה גבינת שמנת תות, ריכוז מיץ חמוציות, פטלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: Kids Cooking Channel Video-טריפל פירותי פריז, פילדלפיה דלעת מערבולת עוגת גבינה מפילדלפיה קרם C, ו איך להקפיא אפרסקים.

הוראות

1
הקש פירורי עוגיות על החלק התחתון של מחבת מרופדת 9 אינץ ' מרובע.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עוגיות אוראו מרוסקות1/2 כוס עוגיות אוראו מרוסקות
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מערבבים ממרח גבינת שמנת ומיץ להתרכז בבלנדר עד חלקה; כפית לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות מלפפון חמוץ שמיר עבות8 פרוסות מלפפון חמוץ שמיר עבות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
לטאטא בשוט מגניב עד מעורבב; לשפוך על הקרום.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
להקפיא 4 שעות או עד המשרד.
5
הסר במקפיא 15 דקות. לפני ההגשה, לתת לעמוד בטמפרטורת החדר כדי לרכך מעט. השתמש בנייר כסף ידיות כדי להרים את הקינוח מחבת לפני חיתוך כדי לשרת. למעלה עם פירות יער.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Badian Coltibuono Cultusboni RS קיאנטי Classico (חצי בקבוק). יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
זהו יין פירותי, רך טיפוסי כי הוא ידידותי במיוחד מזון.