קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

פריזי עם עור סלמון טחון ויניגרט שרי חם

פריזי עם עור סלמון טחון ויניגרט שרי חם
פריזי עם עור סלמון טחון ויניגרט שרי חם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 372 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן כל 30, 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא שאלוט, חומץ שרי, עור סלמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פריזה עם Vinaigrette שאלות חם, סלט פריזי עם ויניגרט בייקון חם, ו סלמון עם Polentan ויניגרט עגבניות חם (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את קרוטונים: מחממים תנור ל 350 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מברשת שני הצדדים של פרוסות לחם עם 3 כפות של שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
3
חותכים לקוביות 1 אינץ ' ואופים קרוטונים בתנור על תבנית אפייה, מחבת רועדת מדי פעם, עד חום זהוב, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
הסרת עור סלמון מפילה ושמורת פילה לשימוש נוסף. מברשת קלה חצי כף שמן אגוזים משני הצדדים של עור סלמון ומניחים על גריל שחומם מראש עד פריך, על 2 דקות לכל צד. (לחלופין, אתה יכול פריך אותו תחת broiler.) עור סלמון טפיחה יבש עם מגבות נייר, לחתוך לקוביות שלושה רבעים אינץ', ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמן אגוזיםשמן אגוזים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
5
מערבבים שאלוט, מיץ לימון, חומץ שרי, זנגביל, שום, חצי כוס שמן אגוזים, מלח ופלפל בסיר קטן ומבשלים את הרוטב על חום מתון עד שאלוט הם נבולים, על 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
חומץ שריחומץ שרי
שמן אגוזיםשמן אגוזים
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
6
בקערה גדולה לזרוק את הפריזי, עור סלמון, קרוטונים עם רוטב חומץ שרי חם. מחלקים בין 6 צלחות ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
חומץ שריחומץ שרי
קרוטוניםקרוטונים
אנדיב מתולתלאנדיב מתולתל
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
טעם
8
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
9
The Dean and DeLuca Cookbook by David Rosengarten with Joel Dean and Giorgio DeLuca. זכויות יוצרים © 199