פריחת בוטנים II
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם חמאת בוטנים, קמח, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. . , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו פריחת בוטנים, פרחי בוטנים קטנים, ו פריחת בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). מצעי עוגיות גריז.
בקערה גדולה, שמנת יחד קיצור, חמאת בוטנים, סוכר חום, ו 1 כוס סוכר לבן עד חלקה. הכה את הביצים אחד בכל פעם, ומערבבים בחלב ווניל.
מערבבים את הקמח, סודה לשתייה ומלח; מערבבים לתוך תערובת חמאת בוטנים עד מעורבב היטב. צורה כף גדוש בצק לכדורים, רול בסוכר לבן שנותר.
מניחים עוגיות 2 אינץ ' בנפרד על גיליונות העוגיות מוכן.
אופים במשך 10 to12 דקות בתנור שחומם מראש.
הסר מהתנור, ומיד לחץ על נשיקת שוקולד לכל עוגייה. אפשר להתקרר לחלוטין; הנשיקה תהיה להקשיח כפי שהוא מתקרר.