פריחת מנטה שוקולד היא צמחוני מתאבנים. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 138 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך קמח לכל מטרה, נשיקות מנטה, וניל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: פריחת מנטה שוקולד לבן משולש, פריחת מוקה מנטה, ו פריחת קליפת מנטה.
הוראות
1
התאם מתלה תנור למיקומים האמצעיים העליונים והתחתונים וחמם מראש תנור ל 350 ° F. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה בינונית, מקציפים יחד קמח, אבקת אפייה, מלח, אבקת קקאו ואספרסו (אם משתמשים). תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט, שמנת יחד חמאה וסוכר עד רכות, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים ביצים ווניל ומכים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
מוסיפים מרכיבים יבשים ומערבבים רק עד שהבצק מתאחד.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
6
השתמש כף 1 עוגיות כדי להפיל בצק על דפי עוגיות מוכנים. מבשלים עד החל הבצק רק מתחיל להתקמט בראש, 12-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
לחץ על נשיקה למרכז של כל עוגייה.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
8
בואו להתקרר לחלוטין לפני ההגשה או אחסון במיכל אטום.