פריטו מיסטו של קלמרי, לימון וצדפות
פריטו מיסטו של קלמרי, לימון, צדפות לוקח בערך 18 דקות מתחילתו ועד סופו. צופה בדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, מתכון פסקאטרי יש 1240 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 97 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 4. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם קלמרי, מלח, לימונים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 57%, וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון פריטו מיסטו, פריטו מיסטו, ו פריטו מיסטו.
הוראות
יוצקים מספיק שמן לתבנית עמוקה כדי למלא את התבנית קצת פחות מחצי הדרך. הקפידו להשתמש במחבת שאליה תוכלו להכניס סלסלה גדולה, או מסננת עם ידית, לטיגון.
מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה עד שרק מעשנים. אם יש לכם מדחום בטמפרטורה גבוהה, טמפרטורת השמן לאורך כל תהליך הטיגון צריכה להישאר על 360 עד 375 מעלות צלזיוס.
בקערה רחבה ורדודה מערבבים 1/2 את הקלמרי, 1/2 את פרוסות הלימון ו-1/2 את הצדפות.
מפזרים את התערובת עם 1 כוס עמילן תירס ומלח ובעזרת הידיים זורקים את התערובת במהירות כך שעמילן התירס מצפה הכל. זורקים את התערובת המצופה לסל (או למסננת הגדולה) בעזרת ידית. עטלף את המסננת כנגד היד שלך כדי להתנער מכל עודף עמילן תירס.
בזהירות טיפה את פירות ים מצופה תערובת לימון לתוך שמן חם ומבשלים עד חום זהוב ופריך, על 1 דקה.
מוציאים את הפריטו לצלחת מרופדת במגבות נייר לניקוז. מיד לחזור, שילוב של לימונים הנותרים, קלמרי, צדפות, וקורנפלור.
מתבלים את המאכלים המטוגנים החמים במלח ופלפל ומגישים מיד עם טריזי לימון טריים.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, Chenin Blanc
פינו נואר,שרדונה ושנין בלאן הם בחירה מצוינת עבור צדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים נהדרים לצדפות צלויות או צרובות. אם הצדפות שלך מותאמות לבייקון או לבשר מרפא אחר, נסה פינו נואר צונן קלות. יין אחד שתוכלו לנסות הוא קינג אסטייט דומיין פינו נואר. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 50 דולר.
![קינג אסטייט דומיין פינו נואר]()
קינג אסטייט דומיין פינו נואר