פריטטה איטלקית עם עגבניות ויניגרט
צריך מנה עיקרית צמחונית? פריטטה איטלקית עם עגבניות ויניגרט יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה 239 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. אם יש לכם עלי בזיליקום, עלי אורגנו, מרק עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו פריטטה עם ספגטי ועגבניות, פריטטה עם טונאן ועגבניות, ו פריטטה איטלקית (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום כדי 177°. ב 12 אינץ ' מחבת nonstick עמיד, מרק חום לרתיחה מעל חום גבוה. מערבבים ב bulgur; להפחית את החום נמוך. בולגור העליון באופן שווה עם קישואים, פטריות, פלפל ובצל.
מפזרים אורגנו ובזיליקום. כיסוי; לבשל 12 דקות. Fluff bulgur עם מרית, ערבוב עם ירקות.
בינתיים, בקערה בינונית, להכות ביצים, חלב, מלח ופלפל עם מקציף חוט עד מעורבב היטב.
יוצקים תערובת ביצה באופן שווה על תערובת בולגור. להגדיל את החום בינוני נמוך. כיסוי; לבשל 5 דקות.
אופים חשוף 5 עד 7 דקות או עד סכין חדה מוכנס במרכז תערובת הביצה יוצא נקי.
בינתיים, בקערה בינונית למיקרוגל, מערבבים עגבניות ורוטב. מיקרוגל נחשף ב -30 שניות גבוהות למזג טעמים.
חותכים פריטטה לתוך טריזים (בולגור יהווה קרום בתחתית; להשתמש מרית כדי להרים טריז מתוך מחבת). למעלה עם תערובת עגבניות.