צריך מנה עיקרית צמחונית? פריטטה איטלקית עם עגבניות ויניגרט יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה 239 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. אם יש לכם עלי בזיליקום, עלי אורגנו, מרק עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו פריטטה עם ספגטי ועגבניות, פריטטה עם טונאן ועגבניות, ו פריטטה איטלקית (מתכונים דומים).
הוראות
1
תנור חום כדי 177°. ב 12 אינץ ' מחבת nonstick עמיד, מרק חום לרתיחה מעל חום גבוה. מערבבים ב bulgur; להפחית את החום נמוך. בולגור העליון באופן שווה עם קישואים, פטריות, פלפל ובצל.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
בורגול
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מפזרים אורגנו ובזיליקום. כיסוי; לבשל 12 דקות. Fluff bulgur עם מרית, ערבוב עם ירקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
בורגול
1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
3
בינתיים, בקערה בינונית, להכות ביצים, חלב, מלח ופלפל עם מקציף חוט עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
יוצקים תערובת ביצה באופן שווה על תערובת בולגור. להגדיל את החום בינוני נמוך. כיסוי; לבשל 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בורגול
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
הסר כיסוי; מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
6
אופים חשוף 5 עד 7 דקות או עד סכין חדה מוכנס במרכז תערובת הביצה יוצא נקי.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
רול פירות צהוב אחד
7
בינתיים, בקערה בינונית למיקרוגל, מערבבים עגבניות ורוטב. מיקרוגל נחשף ב -30 שניות גבוהות למזג טעמים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
חותכים פריטטה לתוך טריזים (בולגור יהווה קרום בתחתית; להשתמש מרית כדי להרים טריז מתוך מחבת). למעלה עם תערובת עגבניות.