פריטטה גבינה של האשבראונז
Hashbrowns גביני Frittatan נטול גלוטן, מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 194 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. אם יש לכם חמאה, מים, מלח נוסף ופלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכונים דומים: תרד גבינה ומחבת Hashbrowns ביצה, צ'יזי נקניק ותפוחי אדמה פריטטה, ו פריטטה ירקות גביני.
הוראות
תנור חום כדי 191°. ב 10 אינץ מחבת nonstick עמיד, לבשל בשר מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד חום; לנקז. מערבבים במים חמים, חמאה, תפוחי אדמה (מקופסת המבורגר הלפר) ופלפל פעמון.
חום לרתיחה מעל חום גבוה, ערבוב כל הזמן, עד החמאה נמסה.
להפחית את החום בינוני; הקש תערובת תפוחי אדמה באופן שווה עם גב של מרית. קוק חשף 6 דקות, בלי לערבב, עד הנוזל נספג.
בקערה בינונית, להכות ביצים 1/2 כפית מלח עם whisk עד משולב היטב.
יוצקים ביצים על תפוחי אדמה במחבת, ערבוב כדי לשלב באופן שווה. מבשלים 4 עד 5 דקות, מרימים בעדינות את הקצוות של מנות מבושלות עם מרית, כך תערובת ביצה לא מבושל יכול לזרום לתחתית המחבת, עד התחתונה מוגדר ואת רוב הביצה מבושל.
אופים 8 עד 10 דקות או עד ביצים מבושלים במלואם.
בקערה בינונית, מערבבים חלב וערבוב תוספות (מקופסת ההמבורגר הלפר).
חותכים פריטטה לתוך טריזים.
טפטוף עם תערובת ציפוי. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל שחור טחון.