פריטטה הוואנה קלאסית
פריטטה הוואנה קלאסי יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 364 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 32 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם מלח ופלפל, שמן זית, שמן canolan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו פריטטה אספרגוס קלאסית, הוואנה, ו שעועית הוואנה (מתכונים דומים).
הוראות
מטגנים בשמן קנולה את הצמח ותפוח האדמה בנפרד עד לחום זהוב.
בקערה גדולה, מקציפים יחד את הביצים ואת השמנת הכבדה; מוסיפים את הפפריקה, המלח והפלפל.
מניחים את שמן הזית והחמאה במחבת sauté 10 אינץ ' עם ידית avenproof מעל חום בינוני גבוה. כאשר החמאה נמסה, מוסיפים את הבצל ואת sauté עד חום.
מוסיף את plantain ותפוח אדמה לתערובת הביצה, ואז לשפוך אותו לתוך המחבת. לבשל במשך 5 דקות, גירוד המחבת באופן קבוע כך ערכות התחתון.
מניחים תחת broiler עד חום זהוב, 7 עד 10 דקות.
מגישים עם סלט מסקלן פשוט (אופציונלי).