פריטטה יוונית
פריטטן יווני נטול גלוטן,, צמחוני וקטוגני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 434 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עגבניות ענבים, שמן זית, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. נסו פריטטה יוונית, פריטטה די קישואים אל פורנו (פריטטה אפויה עם קישואים), ו Frittatan ai peperoni (פלפל פריטטה) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים טוסטר אובן ל-350 אף.
מוסיפים את השמן לתבשיל 2 ליטר ומעבירים לתנור במשך 5 דקות. בינתיים, בקערה, לטאטא יחד את הביצים, מלח ופלפל.
מוסיפים את התרד, העגבניות והבצל הירוק ומשלבים. מערבבים בעדינות בפטה.
יוצקים את תערובת הביצים לתוך תבשיל.
אופים עד פריטטה הוא השחמה סביב הקצוות מעט נפוח סכין יוצא נקי, 25 עד 30 דקות.