פריטטה ירקות קיץ
פריטטה ירקות הקיץ עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 212 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך פלפל, שמן זית, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הקישואים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח קישואים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פריטטה ירקות קיץ, פריטטה ירקות קיץ, ו פריטטה של סוף הקיץ (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן זית במחבת חסינת מטאטא-10 אינץ ' בחום בינוני.
מוסיפים קישואים, פלפל, בצל, טימין, 1/4 כפית מלח, 1/8 כפית פלפל שחור, ושום. מכסים ומבשלים 7 דקות או עד ירקות רכים, ערבוב מדי פעם. מערבבים עגבניות. מבשלים, חשופים, במשך 5 דקות או עד שהנוזל מתאדה.
מערבבים ביצים, נשארים 1/4 כפית מלח, ונשארו 1/8 כפית פלפל שחור בקערה בינונית; מערבבים עם מקציף עד מוקצף.
יוצקים תערובת ביצים למחבת על ירקות, ערבוב בעדינות. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 15 דקות או עד כמעט להגדיר במרכז.
מטלית פריטטה 3 דקות או עד סט. הפוך על מגש הגשה; לחתוך 8 טריזים.