פריטטה ירקות קיץ
פריטטה ירקות הקיץ עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 219 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. אם יש לכם פלפל, בצל ירוק, פריחת קישואים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: פריטטה ירקות קיץ, פריטטה ירקות קיץ, ו פריטטה של סוף הקיץ.
הוראות
לטאטא יחד ביצים, בזיליקום, פטרוזיליה, מלח ופלפל בקערה.
לבשל prosciutto בשמן במחבת nonstick 12 אינץ ' ovenproof מעל חום מתון, ערבוב, עד הקצוות מתחילים פריך, על 2 דקות.
מוסיפים קישואים ו chard ומבשלים, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד ירקות הם רק במכרז, על 8 דקות.
מוסיפים בצל ירוק ופריחת קישואים ומבשלים, נחשפים, ערבוב מדי פעם, עד רק נבול, 1 עד 2 דקות.
יוצקים תערובת ביצים למחבת ומבשלים, מרימים ביצה מבושלת סביב קצה באמצעות מרית לתת כמה שיותר ביצה גולמית מתחת, עד קצה מוגדר, על 2 דקות (העליון והמרכז עדיין יהיה רופף מאוד).
מפזרים גבינה באופן שווה מעל.
מטלית פריטטה על 6 אינץ ' מחום עד שנקבע, נפוח מעט, וזהב, 2 עד 2 1/2 דקות.
פריטטה מגניב 5 דקות, ואז לשחרר קצה עם מרית נקייה להחליק על צלחת גדולה.
* זמין בשוקי חקלאים רבים ושוקי תוצרת מיוחדים.