פריטטה כבש נפוח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל פריטטן כבש נפוח. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 206 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך תערובת, ביצים, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ידידותי למפת מזון וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. מתכונים דומים: פריטטה כבש ופטריות # SundaySupper, סלט כבש עם ויניגרט כבש לימון, ו רמפה קמחי & קונפי רמפה.
הוראות
התאם מתלה ל 8 אינץ ' מתחת לאלמנט broiler ו broiler preheat לגבוה.
מערבבים חלמונים ביצה, 3 חלבוני ביצה, ואת עשבי תיבול בקערה גדולה לטאטא עד הומואגני וקציפתי.
מחממים 1 כף חמאה ב 10 אינץ ' לא מקל או ברזל יצוק מחבת על חום בינוני גבוה עד הקצפת תת-קבוצות.
מוסיף רמפות, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה קלה, על 2 דקות.
מוסיפים לקערה עם ביצים ומניחים בצד. לחסל מחבת.
לטאטא חלבונים ביצה בקערה גדולה עד פסגות רכות טופס, כ 3 דקות. מקפלים חלבונים ביצה מוכה תערובת כבש. זה בסדר אם זה יוצא באופן משמעותי. מקפלים עד צבע הומוגני מושגת. מתבלים במלח ופלפל.
חום שנותר 2 כפות חמאה באותו מחבת על חום בינוני גבוה עד הקצפת שוככת, מתערבל המחבת כמו החמאה נמסה.
מוסיפים תערובת ביצה ומבשלים, ערבוב עם מרית גומי וגירוד התחתון והצדדים עד סט חלקי, כ -30 שניות. חלק עליון עם מרית, ולאחר מכן להעביר את broiler.
לצלות עד מנופח קלות חום זהוב על גבי, על 4 דקות. בזהירות לשחרר פריטטה עם מרית מתכת דקה עד שהוא נע בחופשיות במחבת. הפוך על צלחת הגשה או קרש חיתוך.
פורסים פריטטה ומגישים מיד.