קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

פריטטה כבש נפוח

פריטטה כבש נפוח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל פריטטן כבש נפוח. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 206 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך תערובת, ביצים, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ידידותי למפת מזון וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. מתכונים דומים: פריטטה כבש ופטריות # SundaySupper, סלט כבש עם ויניגרט כבש לימון, ו רמפה קמחי & קונפי רמפה.

הוראות

1
התאם מתלה ל 8 אינץ ' מתחת לאלמנט broiler ו broiler preheat לגבוה.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
2
מערבבים חלמונים ביצה, 3 חלבוני ביצה, ואת עשבי תיבול בקערה גדולה לטאטא עד הומואגני וקציפתי.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
זנים של פטריותזנים של פטריות
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מחממים 1 כף חמאה ב 10 אינץ ' לא מקל או ברזל יצוק מחבת על חום בינוני גבוה עד הקצפת תת-קבוצות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיף רמפות, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה קלה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
רמפותרמפות
5
מוסיפים לקערה עם ביצים ומניחים בצד. לחסל מחבת.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
לטאטא חלבונים ביצה בקערה גדולה עד פסגות רכות טופס, כ 3 דקות. מקפלים חלבונים ביצה מוכה תערובת כבש. זה בסדר אם זה יוצא באופן משמעותי. מקפלים עד צבע הומוגני מושגת. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
חום שנותר 2 כפות חמאה באותו מחבת על חום בינוני גבוה עד הקצפת שוככת, מתערבל המחבת כמו החמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים תערובת ביצה ומבשלים, ערבוב עם מרית גומי וגירוד התחתון והצדדים עד סט חלקי, כ -30 שניות. חלק עליון עם מרית, ולאחר מכן להעביר את broiler.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
9
לצלות עד מנופח קלות חום זהוב על גבי, על 4 דקות. בזהירות לשחרר פריטטה עם מרית מתכת דקה עד שהוא נע בחופשיות במחבת. הפוך על צלחת הגשה או קרש חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
10
פורסים פריטטה ומגישים מיד.