פריטטה עם אפרסקים ודובדבנים
פריטטה עם אפרסקים ודובדבנים יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 264 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 48 דקות. אם יש לכם סירופ מייפל, עלי טימין, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו אפרסקים קלויים, נקטרינות ודובדבנים עם סביון, אפרסקים אפויים עם דובדבנים, פקאן וברי, ו אפרסקים בגריל, דובדבנים עלומים וגלידת וניל שעועית (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מניחים את האפרסקים והדובדבנים מופשרים על צלחת נייר מצופה מגבת כדי להסיר כל מיצים עודפים. תניח בצד.
בקערה בינונית, לטאטא את הביצים, חלב, סוכר, טימין, ומלח עד חלקה. מערבבים בפירות.
מחממים את השמן במחבת 10 אינץ', בטוחה לתנור ולא דביקה (ללא ידית גומי או פלסטיק) על אש בינונית.
יוצקים את תערובת הביצים, באמצעות כף עץ, בזהירות להפיץ את הפרי באופן שווה במחבת.
מפזרים את הגבינה מעל ומבשלים מבלי לערבב במשך 5 עד 6 דקות, או עד הקצוות להתחיל להגדיר.
מעבירים את המחבת לתנור ואופים עד שפריטטה מנופחת מעט ותערובת הביצים נקבעה, 25 עד 30 דקות. מגניב במשך 5 דקות. באמצעות מרית סיליקון או גומי, לשחרר את קצה פריטטה להחליק על מגש.
חותכים לפרוסות ומגישים בסירופ מייפל.