פריטטה עם בייקון, ריקוטה טרייה וירוקים
צריך ללא גלוטן, מנה עיקרית ראשונית וקטוגנית? פריטטה עם בייקון, ריקוטה טרייה, וירקות יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 31 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 499 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שאלוט, גבינת ריקוטה בחלב מלא, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. נסו פריטטה עם ריקוטן וירקות מעורבים, ירקות עם חמאה מתובלת ריקוטה טרייה, ו תנור בייקון & ריקוטן-פריטטה אפויה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350°f. מבשלים בייקון ב-12 אינץ ' קוטר ovenproof nonstick מחבת על חום בינוני-גבוה עד פריך. באמצעות כפית מחוררת, להעביר בייקון למגבות נייר לניקוז.
יוצקים טיפות בייקון לתוך קערה; מילואים. חזור 2 כפות טפטוף למחבת.
להוסיף שאלוט ו sauté על חום בינוני עד הזהב, על 4 דקות.
מוסיפים חצי ירקות וזורקים עד שמתחילים לנבול, על 1 דקה.
מוסיפים את שאר הירקות והטוגנים עד לנבול, רך ויבש, כ -15 דקות.
להעביר ירקות לצלחת; מגניב.
מחבת שטופה ויבשה. מקציפים ביצים ומלח כדי להתמזג בקערה גדולה.
להקציף 3/4 פרמזן כוס, ואז ירקות וחצי בייקון. מערבבים ריקוטה, משאיר כמה גושים.
חום 1 כף שמורות טפטוף במחבת מעל חום בינוני.
יוצקים בתערובת ביצים; להפיץ ירקות באופן שווה.
מפזרים בייקון שנותר ו 1/4 כוס פרמזן על ביצים. מבשלים מעל חום בינוני עד פריטטה מוגדר רק בקצוות, על 10 דקות.
מעבירים לתנור ואופים עד רק להגדיר, על 20 דקות.
חותכים סביב פריטטה כדי לשחרר; להחליק החוצה על מגש.
בואו מגניב 30 דקות. חותכים לפרוסות ומגישים.