פריטטה עם ספגטי מחיטה מלאה ותרד הוא צמחוני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 252 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם חמאה, חלב, מלח וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו תרד & גבינת עיזים קישואים ספגטי פריטטה, חביתת ספגטי (חביתת ספגטי), ו ספגטי פריטטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
בינתיים, להמיס 1/2 כפית חמאה במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים בצל, ומטוגנים 7 דקות או עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
להוסיף שום; לטגן 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
5
הסר מהחום.
6
מערבבים ביצים, חלבונים, והבא 3 מרכיבים בקערה גדולה; מערבבים היטב עם מקצף. מערבבים פסטה, תערובת בצל, תרד.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מתכון לפיצוצ'רי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
ממיסים 1/2 כפית חמאה באותו מחבת; מוסיפים תערובת ביצה. מכסים ומבשלים 12 דקות או עד למעלה הוא כמעט להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
9
מורחים רוטב פסטה ל בתוך 1 1/2 אינץ ' של קצוות של פריטטה; מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לחם אגוזי מלך וצימוקים
10
ידית עטיפה של מחבת עם נייר כסף. לצלות 5 דקות או עד הזהב.