פריטטה פטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל פריטטן פטריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 152 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו את התינוק ארוגולה, מלח, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 28 דקות. מתכונים דומים: פריטטה פטריות, פריטטה ברוקולי ופטריות, ו פריטטה אספרגוס ופטריות.
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים; להוסיף 1/4 כפית מלח, ערבוב עם מקצף.
לחמם מחבת 10 אינץ ' ovenproof מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף 2 כפיות שמן; מערבולת מעיל.
מוסיפים פטריות ונותר 1/4 מלח כפית; לטגן 6 דקות או עד פטריות חום ורוב הנוזל מתאדה. מערבבים בצל; לטגן 2 דקות. להפחית חום בינוני.
מוסיפים תערובת ביצים ובזיליקום למחבת, מערבבים בעדינות כדי להפיץ באופן שווה תערובת ירקות; מבשלים 5 דקות או עד ביצים נקבעים חלקית.
אופים ב 350 במשך 7 דקות או עד ביצים מבושלות דרך העליון משחימים קלות.
הסר מחבת מהתנור; תן לעמוד 5 דקות. הפעל מרית סביב קצה ומתחת לפריטטה כדי לשחרר מחבת; שקופיות פריטטה על צלחת או קרש חיתוך.
שלב את הנותרים 1 כפית שמן, ארוגולה, ומיץ לימון.
חותכים את הפריטטה ל 6 טריזים; למעלה עם תערובת ארוגולה.