קושיבינוני
מוכן ב28 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

פריטטה פטריות

פריטטה פטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל פריטטן פטריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 152 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו את התינוק ארוגולה, מלח, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 28 דקות. מתכונים דומים: פריטטה פטריות, פריטטה ברוקולי ופטריות, ו פריטטה אספרגוס ופטריות.

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שלב הראשון 3 מרכיבים; להוסיף 1/4 כפית מלח, ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
לחמם מחבת 10 אינץ ' ovenproof מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
4
להוסיף 2 כפיות שמן; מערבולת מעיל.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
5
מוסיפים פטריות ונותר 1/4 מלח כפית; לטגן 6 דקות או עד פטריות חום ורוב הנוזל מתאדה. מערבבים בצל; לטגן 2 דקות. להפחית חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מוסיפים תערובת ביצים ובזיליקום למחבת, מערבבים בעדינות כדי להפיץ באופן שווה תערובת ירקות; מבשלים 5 דקות או עד ביצים נקבעים חלקית.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
7
שימי מחבת בתנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דַק-דַק-
8
אופים ב 350 במשך 7 דקות או עד ביצים מבושלות דרך העליון משחימים קלות.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
הסר מחבת מהתנור; תן לעמוד 5 דקות. הפעל מרית סביב קצה ומתחת לפריטטה כדי לשחרר מחבת; שקופיות פריטטה על צלחת או קרש חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דַק-דַק-
10
שלב את הנותרים 1 כפית שמן, ארוגולה, ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
דַק-דַק-
11
חותכים את הפריטטה ל 6 טריזים; למעלה עם תערובת ארוגולה.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי