קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

פריטטה פטריות בר

פריטטה פטריות בר
פריטטה פטריות בר עשויה להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר כמובן העיקרי שלך. מנה אחת מכילה 229 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם גרידת לימון, פטריות קרים, פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו פריטטה פטריות ואורז בר, פטריות בר ופריטטה גבינת עיזים, ו פריטטה פטריות בר עם נענע טרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מחממים מחבת nonstick 10 אינץ', עם ידית בטוחה לתנור על חום בינוני עד בינוני-גבוה. עטיפת ידית גומי בנייר כסף תאפשר למחבת לעבור לתנור גם כן.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
3
למחבת חמה, מוסיפים שמן ופטריות. פטריות העונה עם טימין, מלח ופלפל. מבשלים 3 עד 5 דקות עד שכל הירקות רכים. מקציפים ביצים עם מלח ופלפל, קורטוב של חצי וחצי, גרידת לימון, בצל ירוק ורוטב חריף.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
יוצקים מעל הפטריות. להרים וליישב ביצים במחבת כפי שהם חומים על הקרקעית. כאשר הביצים מוגדרות אך נשארות לא מבושלות למעלה, מעבירים לתנור למשך 7 או 8 דקות, עד שפריטטה תהיה חומה זהובה ונפוחה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מפזרים את הפריטטה עם גבינה וחוזרים לתנור למשך 1 או 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
6
מגישים פריטטה מן המחבת החמה לחתוך 6 פלחי ליד השולחן.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף