פריטטה פטריות בר עשויה להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר כמובן העיקרי שלך. מנה אחת מכילה 229 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם גרידת לימון, פטריות קרים, פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו פריטטה פטריות ואורז בר, פטריות בר ופריטטה גבינת עיזים, ו פריטטה פטריות בר עם נענע טרי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מחממים מחבת nonstick 10 אינץ', עם ידית בטוחה לתנור על חום בינוני עד בינוני-גבוה. עטיפת ידית גומי בנייר כסף תאפשר למחבת לעבור לתנור גם כן.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
למחבת חמה, מוסיפים שמן ופטריות. פטריות העונה עם טימין, מלח ופלפל. מבשלים 3 עד 5 דקות עד שכל הירקות רכים. מקציפים ביצים עם מלח ופלפל, קורטוב של חצי וחצי, גרידת לימון, בצל ירוק ורוטב חריף.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כסף ללא נעליים
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
יוצקים מעל הפטריות. להרים וליישב ביצים במחבת כפי שהם חומים על הקרקעית. כאשר הביצים מוגדרות אך נשארות לא מבושלות למעלה, מעבירים לתנור למשך 7 או 8 דקות, עד שפריטטה תהיה חומה זהובה ונפוחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מפזרים את הפריטטה עם גבינה וחוזרים לתנור למשך 1 או 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מגישים פריטטה מן המחבת החמה לחתוך 6 פלחי ליד השולחן.