פריטטה פיצה
פיצה פריטטה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 26 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 238 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מלח, מים, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: פריטטה פיצה, פריטטה פיצה, ו פריטטה פיצה.
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים; להפריש.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
תוציא את התרמילים מנקניקיות.
מוסיפים נקניק ובצל למחבת; מבשלים 4 דקות, ערבוב כדי להתפורר נקניק.
מוסיפים עגבניות; מבשלים 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בשעועית.
יוצקים תערובת ביצה על תערובת שעועית; מכסים ומבשלים 3 דקות. לחשוף; מפזרים גבינה. ידית לעטוף של מחבת עם נייר. לצלות במשך 5 דקות או עד סט.