תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פריטטן פלורנטין. מנה זו מכילה סביב 20 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 267 קלוריות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לכו לחנות ותביאו פלפל, מים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו פריטטה פלורנטין לשניים, פריטטה פלורנטין, ו פריטטה פלורנטין / המטבח הניסיוני של קארי (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב את המרכיבים הראשונים 7 בקערה בינונית; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
ממיסים חמאה במחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' או לא מקל על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
דַק-
3
מוסיפים בצל; מטוגנים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
הוסף תפוחי אדמה; לבשל 9 דקות או עד השחמה קלה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
5
יוצקים תערובת ביצה על תערובת בצל. סדר פרוסות פלפל על גבי פריטטה. מבשלים 7 דקות או עד סט.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק