פריטטה צדפות
צדפות פריטטה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 22 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 189 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן אם יש לכם פלפל, פלפל חריף, רוטב חריף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: ג'ון דורי Oyster Bar Oyster Pan Roasty with Uni Butter Crostini, פריטטה די קישואים אל פורנו (פריטטה אפויה עם קישואים), ו Frittatan ai peperoni (פלפל פריטטה).
הוראות
מוסיפים מים לסיר קטן, ממלאים שני שלישים מלאים. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים.
מוסיפים צדפות, ומבשלים 1 דקה או עד הקצוות של צדפות תלתל.
מניחים את הצדפות בקערה קטנה; מפזרים רוטב חם.
שלב תחליף ביצה, חלב, מלח ופלפל שחור בקערה בינונית; מערבבים היטב עם מקצף.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים את התירס, בצל, פלפלים, 2 כפות שומר, ו jalapeo; לבשל במשך 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
להוסיף צדפות, ו saut 1 דקה.
להוסיף תערובת ביצה; לבשל 4 דקות או עד כמעט להגדיר.
שלב 2 כפות שומר וגבינה. לעטוף את הידית של מחבת עם נייר; broil 1 דקה. למעלה עם תערובת גבינה; צלייה במשך 1 דקה או עד גבינה נמסה.