פריטטה צמחונית גינה
פריטטה ירקות גן עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 258 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ציפורן שום, ביצים, מרג'ורם, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב השמן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מנגו טבעוני כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו פריטטה צמחונית גינה, פריטטה גינה, ו פריטטה גינה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לשלב ביצים, חלב, עירית, מרג ' ורם, מלח ופלפל; לערבב היטב. תניח בצד.
חום 1 כף שמן במחבת nonstick 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים בצל, קישואים ושום; מבשלים ומערבבים 1 דקה. להפחית חום בינוני.
מוסיפים ברוקולי, תירס ומי כוס 1/4; מכסים ומבשלים 4 עד 6 דקות או עד שהירקות פריך במכרז, ערבוב מדי פעם.
להוסיף 2 כפיות שמן למחבת. להחזיר ירקות למחבת; לשפוך תערובת ביצים על ירקות. מכסים באופן רופף; מבשלים מעל חום בינוני במשך 10 עד 15 דקות או עד שהמרכז מוגדר, מרימים קצוות מדי פעם כדי לאפשר לתערובת ביצה לא מבושלת לזרום לתחתית המחבת.
מפזרים פריטטה עם גבינה; לארגן פרוסות עגבניות על גבי. כיסוי; לבשל 1 עד 2 דקות או עד גבינה מותכת. אם תרצה, מקשטים עם עירית נוספת או גבעולים של מרג ' ורם. לשרת, לחתוך פלחי.