קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

פריטטה תפוחי אדמה-בייקון

פריטטה תפוחי אדמה-בייקון
אם יש לכם גבינת צ'דר, פלפל, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 34%. מתכונים דומים: פריטטה תפוחי אדמה ובייקון, פריטטה תפוחי אדמה ובייקון, ו חביתת בייקון ותפוחי אדמה.

הוראות

1
ממיסים חמאה במחבת nonstick 10 אינץ ' על חום בינוני; מוסיפים תפוחי אדמה, ומבשלים 10 דקות או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מערבבים יחד ביצים ואת הבא 3 מרכיבים; לשפוך על תפוחי אדמה. לבשל פריטטה, בעדינות להרים את הקצוות עם מרית הטיה מחבת כך חלק מבושל זורם מתחת, עד שנקבע. אם המרכז נשאר לא מבושל, בזהירות להפוך פריטטה מעל, ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר מהחום, ומפזרים גבינת צ ' דר. מכסים בנייר אלומיניום, ולתת לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
מפזרים בייקון מתפורר, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות