קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

פריטטה תפוחי אדמה-בייקון

פריטטה תפוחי אדמה-בייקון
אם יש לכם גבינת צ'דר, פלפל, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 34%. מתכונים דומים: פריטטה תפוחי אדמה ובייקון, פריטטה תפוחי אדמה ובייקון, ו חביתת בייקון ותפוחי אדמה.

הוראות

1
ממיסים חמאה במחבת nonstick 10 אינץ ' על חום בינוני; מוסיפים תפוחי אדמה, ומבשלים 10 דקות או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מערבבים יחד ביצים ואת הבא 3 מרכיבים; לשפוך על תפוחי אדמה. לבשל פריטטה, בעדינות להרים את הקצוות עם מרית הטיה מחבת כך חלק מבושל זורם מתחת, עד שנקבע. אם המרכז נשאר לא מבושל, בזהירות להפוך פריטטה מעל, ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
הסר מהחום, ומפזרים גבינת צ ' דר. מכסים בנייר אלומיניום, ולתת לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
מפזרים בייקון מתפורר, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות