פריטטה תפוחי אדמה ודלעת צהובה
תפוחי אדמה וצהוב סקווש פריטטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 16 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 232 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 4 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך חלבונים ביצה, ביצים, סקווש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: ניוקי תפוחי אדמה עם תרד וסקווש צהוב, אספרגוס אפוי ופריטטה פלפל צהוב, ו סקווש צהוב.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול; מכסים במים. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 8 דקות או רק עד מכרז.
ממיסים 1 כפית חמאה במחבת גדולה שאינה ניתנת לויכוח על אש בינונית-גבוהה.
להוסיף סקווש; saut 5 דקות. מגניב במקצת.
לטאטא יחד ביצים ו 5 החומרים הבאים בקערה גדולה.
מוסיפים תפוחי אדמה וסקווש.
ממיסים את שאר החמאה במחבת על אש נמוכה; מוסיפים תערובת ביצים (לא מערבבים). קוק, חשוף, 12 דקות או עד למעלה הוא כמעט להגדיר.
ידית עטיפה של מחבת עם נייר כסף. לצלות 4 דקות או עד סט.